HorecaBrains Preferred Supplier

Horecakussens en Stofferingen

Maatkussens en Stofferingen voor Horeca

KUSzzz is specialist in maatkussens en stofferingen. Met kussens op je terras zorg je ervoor dat gasten sneller plaatsnemen en langer blijven zitten. HHorecameubelen die binnen staan en nog niet aan vervanging toe zijn kunnen wij opnieuw stofferen. Onze (kunst)stoffen -en leren zijn weerbestendig, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik in de horeca.


Maatkussens
Wij voorzien het terras van je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen van prachtige horecakussens. Een kussen (evt. met bedrijfslogo) op je loungebank of terrasstoel zorgt voor een aantrekkelijke sfeer op je terras. Bekijk onze fotogalerij voor honderden voorbeelden van horecakussens op maat gemaakt door KUSzzz. Zelf opmeten is niet meer nodig. Wij komen door héél Nederland vrijblijvend naar je toe om je terrasmeubelen persoonlijk op te meten.

Stofferingen

Naast maatkussens kunnen we je horecameubelen ook (her)stofferen. Denk aan stoelen, zitbanken, barkrukken en hockers. Is het meubel defect? Laat het dan repareren door KUSzzz. Zo kun je er weer een paar seizoenen mee vooruit.

KUSzzz
Nievelsteenstraat 1a
6471 CB Eygelshoven

www.kuszzz.com
info@kuszzz.com
085-3037665

 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.