HorecaBrains Preferred Supplier

Horecakussens op maat

KUSzzz is dé specialist in horecakussens op maat. Met kussens op je terras zorg je ervoor dat gasten sneller plaatsnemen en langer comfortabel zitten. Dit betekent meer omzet en terugkerende klanten. Onze horecakussens zijn weerbestendig, makkelijk te onderhouden en verkleuren niet in de zon. Dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik op horeca terrassen.

Het terras van je café, restaurant, hotel of strandpaviljoen voorzien van aantrekkelijke horecakussens zorgt ervoor dat gasten comfortabel zitten en langer kunnen genieten van een hapje of een drankje. Kussens op loungebanken en terrasstoelen dragen bij aan de totale uitstraling en zorgen voor een gezellige sfeer op je terras. In onze fotogalerij vind je honderden voorbeelden van horeca kussens op maat gemaakt.

Zelf opmeten is niet meer nodig. Wij komen door héél Nederland vrijblijvend naar je toe om je terrasmeubels persoonlijk op te meten. Zo weet je 100% zeker dat de kussens die je koopt ook precies passen. Wil je eerst ervaren hoe comfortabel terraskussens zitten? Bezoek onze horeca referenties in Nederland of België.

 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.