Preferred supplier afval: Prezero

banner_horecabrains_2000x500px

HorecaBrains Preferred Supplier

Afvalverwerking

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Bijvoorbeeld door van oude plastic flessen een reismand voor katten te maken. Of koffiedik te zien als waardevol materiaal. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

De wereld écht veranderen 

Dat lukt natuurlijk niet 1 2 3. Daar heb je doorzetters voor nodig. Mensen die verder denken. Die het dóen. Met vallen en opstaan. Die mensen zijn wij. Want bij PreZero zien we in onmogelijk vooral het woord mogelijk. We stellen elke dag de vraag: 

  • Wat als het lukt om dingen te creëren zonder de aarde uit te putten? 
  • Wat als we door samen te werken de cirkel kunnen sluiten? 
  • Wat als er daardoor écht iets verandert in de wereld? 

 Laten we die ambitie samen waarmaken. Stap voor stap. 

Daarom PreZero: onze belofte 

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan. 

  • Wij voeren het inzamelen en verwerken van uw afval zo efficiënt mogelijk uit. Tegen de best mogelijke kosten met zo min mogelijk impact op het milieu. 
  • U heeft geen omkijken naar uw afvalmanagement. Flexibele inzameling? Geen probleem. Daarnaast heeft u via ons portaal uw gegevens altijd bij de hand. 
  • Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Zo innoveren wij continu om zoveel mogelijk kringlopen te kunnen sluiten. 

 
Wat u weggooit, krijgt u terug 

Zero waste is een zaak van iedereen. Want wat u nu weggooit, krijgt u straks terug. De wereld van morgen ziet er beter uit als we nú minder weggooien. Laten we minder verspillen en tegelijkertijd afval benutten als grondstof. Zodat u het op een goede manier terugkrijgt, als nieuw product. 

Een voorbeeld: hoeveel koffie wordt er in uw bedrijf iedere dag gedronken? Zamel het koffiedik apart in, zodat het gebruikt kan worden als grondstof. En dan kan het zomaar zijn dat u de volgende keer uw kopje koffie drinkt uit een mok gemaakt van koffiedik. 

Leden hebben een exclusief voordeel bij Prezero, log in voor het ledenvoordeel.

Ga voor zero waste. 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.