HorecaBrains & NightBrains

Twee verschillende horecanetwerken met gezamenlijke voordelen.

maastrichtheader

Onze netwerken

logo-horecabrains
logo-nightbrains

HorecaBrains

Horecabrains is het landelijke samenwerkingsverband tussen horecaondernemers met cafés, grand cafés, restaurants, strandzaken en kleine clubs. De achterliggende gedachte is het delen van horecakennis binnen de aangesloten ondernemers en het maximaal kunnen profiteren van productkortingen.

HorecaBrains is opgericht in september 2010. 

Alle aangesloten horecaondernemers zijn bereid hun kennis en visie te delen binnen ons horecanetwerk. Dit resulteert in openheid in deals en kennisverruiming van ieder aangesloten horecalid. HorecaBrains heeft als horeca-adviesorganisatie zelf 35 jaar ervaring in verschillende sectoren binnen de horeca.
Voor alle horecavragen kunnen onze leden dan ook terecht bij onze organisatie. 
De informatie halen wij uit onze eigen ervaring en de ervaringen van iedere aangesloten ondernemer. 

Inspiratiemeetings
Jaarlijks organiseren wij 2 zeer inspirerende netwerkmeetings, waar we praten over nieuwe concepten, horecaproblematiek, inkoop en bekijken we interessante locaties & concepten. De gemiddelde opkomst op onze ondernemersmeetings is boven de 200 personen. Tijdens deze meetings heeft u als lid toegang met 2 personen waarbij eten & drinken is inbegrepen.
In onderstaand filmpjes een korte impressie van onze inspiratiemeetings in Groningen op 4 november 2019 en in Maastricht op 19 november 2018. 
Voor meer inspiratiemeetings klik hierPreferred suppliers 
Een 60-tal leveranciers (preferred suppliers) bieden onze leden vrijblijvend de beste deal aan. Ook zij zijn een belangrijk onderdeel van ons netwerk, waardoor alle partijen net even dat stukje extra krijgen, wat je niet krijgt als je alleen staat. Samen Sterker!

NightBrains

Al meer dan 15 jaar geleden is bij oprichter ''Martijn Veen'' het idee ontstaan om een club van grote discotheekeigenaren samen te brengen en te sparren over de specifieke uitgaanssector.

Martijn, als directeur van 1 van 's lands grootste uitgaansgelegenheden ''Bobs Party Saloon'' in Uitgeest, had een visie waarbij je voordeel kunt halen uit de kennis van je concullega's. Na meerdere ondernemers in het land overtuigt te hebben is NightBrains ontstaan.

In de afgelopen 15 jaar is er gezamenlijk heel veel voordeel behaald, kennis gedeeld en zijn hechte banden ontstaan tussen ondernemers uit het gehele land. NightBrains is het netwerk dat zich richt op de avond- & nachtzaken binnen het horecasegment. Deze club is een exclusievere en kleinere club dan horecabrains. Een club die specifiek praat over zaken uit deze tak van de horeca en deze ook bezoekt.

Leden inspiratiemeetings

Aangezien we het belangrijk vinden dat onze leden ook verder kijken dan enkel de natte horeca, vindt er 1x per jaar een gezamenlijke inspiratiemeeting plaats met Horecabrains en 1x per jaar een aparte NightBrains meeting.

Deze laatste meeting is te vergelijken met een ronde tafel van 30 ondernemers waar specifiek gepraat wordt over de uitdagingen van de branche. In de avond staat er een avondtour op het programma waarbij verschillende avondconcepten worden bezocht.

Heeft U een horecazaak in dit segment en wilt U kennis delen en voordelen opdoen, nodig ons uit voor een gesprek en we vertellen U graag alles over ons unieke netwerk.

 

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.