thumbnail_Netwerk_plaagdiermanagement (002)-2

HorecaBrains Preferred Supplier

Ongediertebestrijding

Netwerk N.V. Plaagdiermanagement

Netwerk N.V. Plaagdiermanagement verzorgt professionele duurzame ongediertebestrijding en preventie bij bedrijven en particulieren. Wij helpen en denken mee voor bedrijven en particulieren in het verhelpen van alle soorten plaagdierproblemen. Wij bieden een totaaloplossing waarbij monitoring, advisering en bestrijding en het volledige ontzorgen van bouwkundige maatregelen van onze opdrachtgevers bovenaan staat in onze dienstverlening.

Netwerk N.V. denkt verder dan de traditionele ongediertebestrijdingsbedrijven. Duurzaam plaagdiermanagent is een belangrijk speerpunt in onze dienstverlening. Onze dienstverlening is niet gericht op symptoombestrijding, maar op een duurzame aanpak, welke tevens op lange en korte termijn succesvol is. Door deze werkwijze zijn wij kostenbesparend voor onze klanten, omdat de risico’s op plaagdieren worden geminimaliseerd. Onze dienstverlening bieden wij landelijk aan.

Een vaste specialist plaagdierbeheersing

Voor de uitvoering van onze werkzaamheden heeft u een vaste specialist plaagdierbeheersing die uw locatie komt bezoeken. Onze specialisten zijn professionele gesprekspartners, welke intern en extern zijn opgeleid om u te voorzien van een proactieve dienstverlening. Onze medewerkers bouwen graag samen met u aan een partnership. De medewerkers zijn proactief in het geven van adviezen, het oplossen van onverwachte risico’s en het aanpakken van uw plaagdierenprobleem. Korte lijnen en een snelle opvolgingstijd (binnen 24uur) is bij ons de basis.

Weringsmaatregelen

Netwerk heeft een eigen technische dienst voor u beschikbaar. Onze technische dienst is ervaren in het knaagdierwerend dicht maken van bedrijfspanden en woningen. Door het duurzaam afdichten van openingen kunnen knaagdieren zoals muizen niet het gebouw betreden.

Digitaal logboek

Een belangrijk onderdeel in duurzame preventie en Integrated Pest Management is de rapportage. Netwerk N.V. heeft een uniek digitaal klantenportaal ter beschikking die volledig voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen op het gebied van voedselveiligheid. Door het digitale logboek kunt u de rapportages goed overhandigen bij een NVWA controle.

Het digitale logboek heeft de volgende voordelen:

  • Alle werkrapportages zijn digitaal inzichtelijk;
  • De status van uw locaties op het gebied kan real-time bekeken worden;
  • Alle uitgebrachte adviezen digitaal inzichtelijk met foto en onderbouwing;
  • Alle plattegronden van de uitgezette middelen digitaal inzichtelijk;
  • Alle veiligheidsinformatie bladen en certificaten digitaal inzichtelijk;
  • Altijd de mogelijkheid 24/7 om uitgebreide trendanalyses te genereren;
  • De mogelijkheid om snel een melding van plaagdieren te melden en te registreren.


Keurmerk en certificeringen Plaagdiermanagement

Netwerk N.V. hecht veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening. De kwaliteit van onze dienstverlening borgen wij door een aantal belangrijke certificeringen en ons interne kwaliteitscontrole systeem.  

www.netwerknv.nl/plaagdiermanagement/

 

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.