REM-Horecabrains beeld-1

HorecaBrains Preferred Supplier

Sauzen

Remia, passie voor smaak sinds 1925!
Remia is een dynamisch zelfstandig Nederlands familiebedrijf, waar bijna 500 werknemers dagelijks met passie werken aan de smakelijkste producten! Als sinds 2017 produceert Remia, als eerste sausfabrikant in Nederland klimaatneutraal.
 
Bij Remia Professioneel vind je meerdere merken onder één dak. Uiteraard het brede en veelzijdige assortiment van Remia; van fritessaus, frituurvet, dressings en margarines tot de bijzondere Burger & Grill sauzen en Legendary Mayonaises, maar ook de authentieke Hollandse sauzen van Gouda’s Glorie en de échte Belgische sauzen van DeVlaendere bieden je volop keuze en de mogelijkheid om van gewone gerechten iets bijzonders te maken. Daarbij blijven we vernieuwen! We streven naar continue verbetering en innovatie van onze producten en de manier waarop wij onze producten maken.

We zijn klantgericht en bieden daarnaast uitgebreide ondersteuning en inspiratie als het gaat om verrassende recepturen en professionele communicatiemiddelen, geven een professioneel frituuradvies en leveren een uitgebreid assortiment sausdoseersystemen waarmee je als professional hygiënisch en efficiënt kunt doseren. Wat vind jij belangrijk en wat zijn jouw behoeftes? We streven naar langdurige relaties, zodat wij daadwerkelijk samen kunnen ondernemen en waarde kunnen toevoegen voor jouw gasten. Wat wij beloven, maken we waar!

Meer weten? www.remiaprofessioneel.nl of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs, zij helpen je graag verder!

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.