Preferred supplier muzieksystemen: Xenox Music & Media

Xenox-music-department-hoofdafbeelding

HorecaBrains Preferred Supplier

Muzieksystemen

Music Sounds Better With You

Muziek in een horecazaak is essentieel! Het is de ultieme sfeermaker en een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving. Door op maat gemaakte playlists en onze muziekdatabase met indeling op genre en thema kun je eenvoudig de juiste sfeer in je horecaonderneming creëren. Onze muziekspecialisten zorgen voor een actueel en verrassend aanbod in ieder genre. Door gebruik te maken van onze Smart Tools kunnen er planningen worden gemaakt zodat er op elk moment van de dag de juiste muziek wordt afgespeeld. Muziek en video worden zo het verlengstuk van het karakter van de zaak.

Xenox is al ruim 35 jaar dé totaal leverancier op het gebied van muziek en beeld voor de Nederlandse horeca. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het gebruik van achtergrondmuziek om unieke sferen en onderscheidende muziekconcepten te creëren voor toonaangevende merken over de hele wereld. Onze muziek- en mediasystemen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kunnen we snel inspelen op specifieke wensen van onze klanten en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Ons meest gebruikte systeem in de horeca is de Music & Media Manager. Een bewezen systeem dat wij continu ontwikkelen en updaten om het gebruiksgemak te optimaliseren. Ons supportteam is 7 dagen per week bereikbaar voor technische ondersteuning.

Inmiddels mogen wij al een groot aantal Horecabrains leden als klant rekenen en van muziek voorzien! Horecabrains leden hebben een exlusieve kortingsactie. Log in voor deze ledendeal.

Meer info over Xenox op www.xenox.nl

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.