HorecaBrains Preferred Supplier

Muzieksystemen

Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf, waar alles draait om muziek en beeld. Wij bieden doordachte muziek- en mediaoplossingen voor horeca, retail, hotels, sportcentra, fitness en wellness bedrijven. Met een enthousiast en professioneel team, waaronder onze muziek- en mediaspecialisten, zorgen we voor een actueel en verrassend aanbod in ieder gewenst genre. Al ruim 30 jaar gedreven om de juiste muziek en visuals op het juiste moment aan te bieden. Dit doen wij voor duizenden klanten en tientallen nationale en internationale organisaties en retailformules.

Muziek en beeld bepalen de sfeer, zowel op bewust als onbewust niveau. De juiste sfeer bepaalt of gasten (langer) blijven, meer besteden en graag terugkomen. Mensen willen voelen en ervaren. Wat voor horecagelegenheid je ook hebt, een café, hotel of restaurant; Xenox creëert samen met jou de perfecte audiovisuele merkervaring en een unieke herkenbaarheid.

SERVE YOUR SOUND, STAY TUNED!

Inloggen

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.