Horeca Bingo Spektakel met de uitreiking van de Nachtburgemeester van Nederland en De Positivo Award

bingospektakel-1

HorecaBrains Nieuws

Guido Weijers Nachtburgemeester 2021

Het Horeca Bingo Spektakel
Guido Weijers is door Horecabrains en de Horecava verkozen tot Nachtburgemeester van Nederland 2021. Normaal gesproken vindt deze verkiezing plaats tijdens Mooi!, onderdeel van de jaarlijkse Horecava. Door de Corona maatregelen vond de uitreiking nu plaats tijdens het livestream Bidfood bingospektakel in het Tobacco Theater Amsterdam. Presentator Ruben Nicolai presenteerde dit spektakel en oud nachtburgemeester Andre Hazes had de eer om Guido de ambtsketting om te hangen. 

De jury verkoos Guido Weijers omdat hij zijn roots in de horeca heeft. In eerste instantie als medewerker bij Kwalitaria en later exploiteerde hij een restaurant in Boxmeer. Als ondernemer is hij (normaal gesproken) ook altijd aan het werk in “de nacht”. Guido was ook een van de eerste die aan de slag ging met een Fieldlab event om te kijken wat wel kan tijdens de Corona crisis. Wellicht wel het belangrijkste is dat hij ook in moeilijke tijden de humor erin houdt.

Guido Weijers is zeer vereerd met zijn nieuwe titel en geeft aan dat hij zich met hart en ziel gaat inzetten als Nachtburgemeester om Nederland weer zo snel mogelijk naar “Normaal, Normaal” te laten terugkeren zo gauw als dit verantwoord is.
Spontaan gaf hij ook nog een “standup optreden” voor alle kijkers.

Podium voor de horeca
De Nachtburgemeester is een ambassadeur voor de horeca en het nachtleven en wordt jaarlijks gekozen.
In eerste instantie was er twijfel of er dit jaar een nachtburgemeester zou worden benoemd, omdat het nachtleven al een jaar op slot zit. Maar nu er eindelijk licht aan het einde van de Coronatunnel begint te branden, heeft de horeca JUIST een nachtburgemeester nodig. Hiermee krijgt de horeca een extra podium.

Positivo Award voor Rene Le Blanc
Naast de bingoshow ter ondersteuning van de horeca met 100.000 euro aan prijzen en een optreden van Andre Hazes werd er ook nog de Positivo award uitgereikt.
De jaarlijkse Positivo award is bestemd voor iemand die ook bij tegenwind positief in het leven staat.
Rene Le Blanc kreeg dit jaar deze award uitgereikt, omdat hij nu hij zijn grote doorbraak heeft gemaakt niet kan optreden door Corona. Rene zong natuurlijk wel zijn hit “If I tell you” voor de aangehaakte 40.000 Live streamers.

Pers artikelen

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/news/artikel/5221323/guido-weijers-nieuwe-nachtburgemeester-van-nederland

https://www.shownieuws.nl/entertainment/guido-weijers-wordt-ambassadeur-voor-de-horeca-en-het-nachtleven

https://www.missethoreca.nl/cafe/nieuws/2021/03/cabaretier-guido-weijers-nieuwe-nachtburgemeester-van-nederland-101362964

 

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.