Horecabrains eindejaarstegel:
''Horeca is de huiskamer van de maatschappij''

horecabrains-header-tegeltjes-2000x500px

HorecaBrains Nieuws

Horeca is de huiskamer van de maatschappij

Uitgeest, December 2020

Meer dan ooit laat de horeca zien wat een belangrijke factor wij zijn in de maatschappij.
De horeca verbindt, voedt op, laat mensen stralen, geeft een lach en een traan, lost eenzaamheid op, creëert liefdes en zorgt er bij tijd en wijle voor dat de mens even kan uitblazen.

De coronacrisis treft onverwachts onze branche in 2020 keihard.
In 2015 stuurden wij onze relaties het tegeltje ‘’Samen sterker’’.
Een spreuk die dit jaar meer dan ooit belangrijk is. We moeten het samen doen!
Als Horecabrains hebben we dit in 2020 5 maanden het lidmaatschap naar onze leden bevroren.

Zeer blij zijn we om te zien dat vele preferred suppliers, maar ook leveranciers daarbuiten ook meedenken met de horecaondernemer. We moeten het samen doen!

Met deze 6de editie van de jaarlijkse tegel die Horecabrains aan haar leden en relaties stuurt, zetten we de horeca dan ook in het licht dat het verdient:

Horeca 
is
de huiskamer
van de maatschappij

Wij wisten dit natuurlijk al lang, maar door de crisis is dit nu ook echt ingedaald bij de samenleving. De huiskamer van de maatschappij is dit jaar 5 maanden gesloten en de clubs & discotheken zelfs meer dan 9 maanden.

Denken in oplossingen is gelukkig waar de horeca heer en meester is. We komen erbovenop en doen dit samen! Wij kijken dan ook met smart uit naar een gezond herstel in 2021!

Normaliter nodigen we je in deze eindejaarsbrief uit voor het nieuwjaarsfeest Mooi!2021 tijdens de Horecava. Helaas moeten we ook hier even pas op de plaats nemen.

Uiteraard willen we wel met een positieve instelling 2021 ingaan en daarom nodigen we jou graag uit voor onze voorjaarsledenmeeting XL. Een all inclusief inspirerende horecadag,
met goede sprekers uit de branche, horeca inspiratie, volop netwerkmogelijkheden,
lekker eten & drinken en uiteraard gezelligheid als uitgangspunt.

Reserveer maandag 17 mei in je agenda en we hopen daar met jou het glas te heffen en te kijken naar een positieve horeca toekomst.

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.