horecabrains-header-tegeltjes-2000x500px-1

HorecaBrains Nieuws

Opnieuw bevriezing lidmaatschap

4 november 2020

Wat we al wisten werd gisteren officieel, de horeca blijft gesloten tot minimaal half december. 

Eerder dit jaar zijn we onze leden tegemoet gekomen met een bevriezing van het lidmaatschap van 3 maanden. Diegene die het lidmaatschap al hadden betaald kregen er 3 maanden bij en diegene die nog moesten worden gefactureerd werd 3 maanden opgeschoven.

Deze 2de sluiting doet niet alleen de horeca pijn, maar ook de gehele keten heeft hier enorme last van. Wat duidelijker is dan ooit, we moeten het SAMEN doen!

Daarom heeft HorecaBrains besloten haar lidmaatschap voor nogmaals 2 maanden te bevriezen (november en december), met deze geste willen we laten zien dat we deze pijn gezamenlijk dragen. Mocht je een factuur hebben liggen dan vragen we je wel deze over te maken ,mits dit financieel mogelijk is, de extra maanden worden bij het lidmaatschap opgeteld.

Een klap ook voor ons, maar we kunnen het hebben. Samen Sterker!
We hopen met jullie volgend jaar weer een top jaar te kunnen draaien en een ieder ook weer te zien op 1 van onze bijeenkomsten of reizen.

Tot die tijd kun je uiteraard wel van al onze andere diensten gebruik blijven maken, vergeet niet om regelmatig in te loggen op de website en kijk naar de 60 preferred supplierdeals (gebruik ze juist nu nog wat vaker) of zoek collega's op via het smoelenboek. Bel of mail ons voor je contractonderhandelingen of andere horeca gerelateerde vragen.

Ode aan de horeca 

Mike Peterson heeft een prachtig nummer gemaakt over het gemis van de horeca, in samenspraak hebben we er een HorecaBrains versie van gemaakt. Je vindt de Youtube clip hier.

Blijf gezond, blijf ondernemen en blijf in contact met ons en elkaar!

Jeroen, Tom & Martijn Veen
Horecabrains
0251-320206
info@horecabrains.nl

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.