NightBrains leden inspiratiemeeting dinsdag 26 november

20190118_Costa_Jason_016_7690

HorecaBrains Nieuws

NightBrains ledenmeeting Eindhoven

Het gaat een prachtige inspirerende dag worden bol van verschillende horecaconcepten.
Op dinsdag 26 november vindt de exclusieve ledenmeeting van NightBrains plaats. Dit betreft de jaarlijkse ledenmeeting voor leden met een avond/nachtzaak die lid zijn van NightBrains.

Deze dag staat in het teken van het nachtleven en tijdens het middagprogramma zullen we over verschillende onderwerpen en problematiek brainstormen.

We starten de plenaire brainstorm sessie in De Kazerne, een unieke locatie waarbij kunst, design en horeca samenkomen. Na de middag sessie gaan we op bezoek bij het Living LAB van Eindhoven. Een experiment dat in 2017 is gestart en nu zo succesvol is dat ze een groter gedeelte van Eindhoven gaan monitoren. Super interessant project voor het uitgaansleven.

Voor het voorgerecht gaan we langs het  Down Town Gourmet Market en het hoofgerecht schuiven aan bij De Vooruitgang, een van de mooiste restaurants van Eindhoven.

Na het diner vervolgen we onze weg naar het Stratumseind waar we kijkje nemen bij een aantal succesvolle uitgaansgelegenheden zoals Costa en t Lempke. Beide gooien al jaren hoge ogen tijdens diverse uitgaansawards. Het specifieke programma komen we zsm op terug.

Deze dag is all- inclusief voor 2 personen per lid. Wil je een extra persoon meenemen dan kan dat tegen een extra tarief van 165,- p.p.

Onderstaand kun je mailen naar info@nightbrains.nl (knippen/plakken)

Ik kom naar de Meeting op 26 november in Eindhoven : Ja/Nee
( weghalen wat niet van toepassing is)
Naam horecalocatie:
Naam lid :
Ik kom met ...... personen naar de dagmeeting in de De Kazerne
( maximaal 2 personen per lid)
Ik kom met ...... personen naar de inspiratietour inclusief diner
( maximaal 2 personen per lid)  
Ik wil tegen een gunstig tarief blijven slapen: Ja/Nee (zie onderstaande hoteldeal, zelf boeken a.u.b.)

 

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.