Corona special: verkopen met de deuren dicht

nieuw_coronavirus_in_china-3

HorecaBrains Nieuws

Verkopen met de deuren dicht

HorecaBrains nieuwsbrief special

VERKOPEN MET DE DEUREN DICHT

Online marketing tijdens de horeca lockdown

Nu we met z’n allen thuis zitten doen we wat we kunnen om het Coronavirus in te dammen. Onze gezondheid staat voorop! We hopen dat we met z'n allen snel weer gezond en wel kunnen genieten van heerlijk eten en drinken of overnachten bij jou in de zaak.

Tegelijkertijd werk ik veel met horecaondernemers. Voor hen, en misschien ook voor jou, is deze periode super zwaar. De kosten lopen door, de inkomsten staan op 0. We hoeven geen rekenwonders te zijn om te bedenken wat dat voor gevolgen heeft.

De enige manier om nu in contact te zijn met je gasten is online, via social media. En ook de enige manier van inkomsten genereren is het offline bedrijfsmodel nu om te zetten naar online. Voor de hand liggende manieren zijn: 

  • Je gerechten laten afhalen/bezorgen. 
  • Tegoedbonnen verkopen.
  • Online workshops geven.

Maar hoe doe je dat?

Via slimme social media posts en sterke advertenties op Facebook en Instagram. Juist in deze periode, waarin heel Nederland non-stop op social media kijkt.
 
Exclusief voor leden van Horecabrains hebben wij 3 kant-en-klare startpakketten voor tijdens de horeca lockdown samengesteld, waarmee we ieder type zaak kunnen helpen. Zo kun je direct bestellingen maximaliseren.
 
Horecabrains leden loggen hier deze gratis pakketten te bekijken en het E-Book ''verkopen met de deuren dicht'' te downloaden. Klik hier om in te loggen en klik op ''Online marketing''

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan HorecaBrains. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie op uw aanvraag/opmerking.